چین, سفرنامه ها

دیوار چین و هر چه باید درباره آن بدانید + نقشه و عکس

دیوار چین کجاست؟

دیوار چین، یکی از شگفت‌انگیزترین سازه‌های دست بشر و نمادی از تمدن چین است که هزاران کیلومتر امتداد دارد؛ بنایی که نه تنها یک بنای دفاعی کهن محسوب می‌شود، بلکه شاهکاری از مهندسی و اراده‌ی انسان است. قدم زدن روی دیوار چین و تماشای مناظر پانورامای اطراف، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای هر گردشگری رقم می‌زند و رویایی دلنشین برای بسیاری از دوستداران سفر و گردش به‌شمار می‌رود.

اگر به تاریخ، معماری علاقه‌مندید و می‌خواهید یکی از عجایب هفتگانه‌ جدید جهان را از نزدیک ببینید، حتماً بازدید از دیوار چین، یکی از جاهای دیدنی چین را در لیست جاذبه‌های مورد علاقه خود قرار دهید. شما می‌توانید در تور چین بامبو اکوتور نیز از این جاذبه مهم دیدن کنید.

در این مطلب می‌خواهیم درباره دیوار چین بگوییم؛ اینکه برای چه ساخته شد، اینکه دیوار چین از کجا تا کجاست و چند سال ساخته شد، ویژگی‌های مهم آن مثل عرض و ارتفاع دیوار چین، و در نهایت از حقایق ترسناک دیوار چین پرده برمی‌داریم.

دیوار چین روی نقشه

دیوار چین کجاست؟

دیوار چین (Wall of China) یا دیوار بزرگ چین، همانطور که می‌دانید در کشور چین واقع شده و از جمله عجایب هفتگانه جدید است که با هدف دفاع از کشور چین در مقابل حملات خارجی بخصوص از شمال کشور ساخته شده است.

اما دیوار چین در کدام شهر است؟ بخش عمده دیوار چین در شهر پکن پایتخت چین قرار دارد. دیوار بزرگ چین از شرق به غرب کشور چین امتداد دارد و شامل محبوب‌ترین نقاط دیدنی دیوار چین از جمله بادالینگ (Badaling)، موتیان یوی (Mutianyu) و جین شان لینگ (Jinshanling) می‌شود. البته قسمت شرقی دیوار چین در شهرهایی همچون شان هائی‌گوان و در غرب نیز تا شهر جیایوگوآن (Jiayuguan) امتداد دارد.

با این‌همه، به دلیل نزدیکی دیوار چین به پکن، این شهر کوتاه‌ترین و در دسترس‌ترین مسیر برای بازدید از دیوار چین محسوب می‌شود.

همه چیز درباره دیوار چین

تاریخچه: دیوار چین چه زمانی ساخته شد؟

دیوار چین در زمان امپراتوری کین‌شی‌هوانگ ساخته شده است. کین شی هوانگ در سال 221 پیش از میلاد (بیش از 2000 سال پیش) موفق به فتح ۶ ایالت چین شد و پس از متحد کردن چین به عنوان اولین امپراتور سلسله کین، برای تقویت قلمرو حکومت خود و به منظور جلوگیری از هجوم مغول‌ها به داخل کشور چین، دستور ساخت دیوار چین به طول 5000 کیلومتر را داد؛ دیوار که بسیاری معتقدند بزرگترین قبرستان جهان است!

دیوار بزرگ چین از خلیج لیادونگ در شرق چین تا استان گانسو در غرب این کشور ادامه دارد. البته قسمتی از دیوار چین در غرب رودخانه هوانگ نقش کلیدی در مبادلات و تجارت فرهنگی بین کشور چین و سایر کشورها از طریق جاده ابریشم داشته است.

از آنجایی که بخش عمده دیوار چین با خاک رس ساخته شده بود، در گذر زمان بر اثر فرسایش باد بخش‌هایی از آن از بین رفته است و دیواری که امروزه باقی‌مانده، بخشی است که در سلسله مینگ ساخته شده است. در طول سلسله مینگ دیوار چین با استفاده از مهارت در زمینه هنرهای سرامیک و نقاشی، بهبود پیدا کرد و برج‌های دیده‌بانی و سکوهای مختلفی روی آن ایجاد شد. در واقع سلسله مینگ در قرن‌های 15 و 16 میلادی با استفاده از مصالح متفاوت دیوار چین را بازسازی کردند.

دیوار چین چه زمانی ساخته شد؟

آنچه از مطالعات محققان و باستان‌شناسان می‌توان نتیجه گرفت این است که ساخت دیوار چین بیش از ۲۰ سال زمان برده و سلسله مینگ نیز حدودا در طی ۲۰۰ سال دیوار چین را کامل کرده‌اند تا دیوار چین امروزی شکل بگیرد. همچنین، نام دیوار بزرگ چین نیز در طول تاریخ چندین بار تغییر کرده است. از معروف‌ترین نام‌های آن «دیوار بلند» یا «دیوار ده هزار مایلی» است. از طرفی مردم محلی استان گانسو این دیوار را با نام Jiayu Pass می‌شناسند و در خلیج شانگهای نیز این دیوار به نام First Pass Under Heaven شناخته می‌شود که به معنی اولین دریچه بهشت است.

از جمله اتفاقات مهمی که در طول تاریخ دیوار چین رخ داده، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اتفاقات کلیدی تاریخچه دیوار چین
سلسله
آغاز ساخت دیوار چین
سلسله ژو (۷۷۰–۲۲۱ قبل از میلاد)
اتصال بخش‌هایی از دیوار چین در بخش شمالی چین
سلسله کین (۲۲۱–۲۰۷ قبل از میلاد)
گسترش دیوار به سمت غرب چین، تا گذرگاه یومن و حتی بیشتر
سلسله هان (۲۰۶ قبل از میلاد – ۲۲۰ پس از میلاد)
بازسازی دیوار چین در اطراف پکن توسط چی جیگوانگ، ژنرال قهرمان سلسله مینگ
سلسله مینگ (۱۳۶۸-۱۶۴۴ میلادی)

حقایق ترسناک دیوار چین

دیوار چین برای چه ساخته شد؟

تاریخ‌شناسان هدف اصلی ساخت دیوار چین را مقابله با هجوم دشمنان می‌داند و همانطور که اشاره شد ساخت این دیوار به دوران امپراطوری چین شی‌هوانگ در سال 221 قبل از میلاد برمی‌گردد؛ سال‌هایی که مغول‌ها از طریق مرزهای شمالی به کشور چین حملات زیادی انجام داده‌اند. به همین خاطر هم بوده که شی هوانگ با احتمال خطرناک بودن این حملات، دستور ساخت این دیوار عظیم را در مرز شمالی این کشور صادر کرده است.

این دیوار به شکلی طراحی شده که سربازان در زمان حمله دشمن، بالای آن پنهان می‌شدند و با حملات مقابله کنند. همچنین این دیوار، به طور همزمان ظرفیت 1 میلیون سرباز را داشته است! پس به طور کلی، می‌توان مهم‌ترین کارکرد ساخت دیوار چین را محافظت از کشور در برابر دشمنان دانست.

اما دیوار چین در طول تاریخ به غیر از کارکرد دفاعی، چندین کارکرد مختلف دیگر داشته که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است:

همه چیز درباره دیوار چین

کارکرد فرهنگی و هویتی دیوار چین

با گذشت زمان و کاهش نیاز به دفاع نظامی، دیوار چین به نماد فرهنگی و تاریخی از قدرت، اراده و عظمت ملت چین تبدیل شد. این دیوار نشان‌دهنده توانایی چینی‌ها در انجام پروژه‌های عظیم مهندسی و ایستادگی در برابر تهدیدات خارجی است. دیوار چین در طول تاریخ الهام‌بخش بسیاری از هنرمندان، نویسندگان و شاعران بوده است و در ادبیات و هنر چین جایگاه ویژه‌ای دارد.

کارکرد اقتصادی و توریستی دیوار چین

در حال حاضر، دیوار چین به یک جاذبه گردشگری جهانی تبدیل شده که همه ساله گردشگران زیادی از سراسر دنیا برای دیدن آن سفر به چین را در برنامه‌های خود قرار می‌دهند. این دیوار به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید جهان نقش مهمی در صنعت گردشگری چین دارد و منبع درآمد مهمی برای این کشور است که به اقتصاد محلی آن کمک می‌کند.

کارکرد آموزشی و پژوهشی دیوار چین

دیوار چین به عنوان یک اثر تاریخی و باستانی مهم، موضوع بسیاری از مطالعات تاریخی و باستان‌شناسی است که به درک بهتر تاریخچه کشور چین و به ویژه تاریخ دیوار چین کمک می‌کند.

دیوار چین از کجا تا کجاست؟

طول دیوار بزرگ چین از شرق به غرب این کشور کشیده شده و به عنوان سازه عظیم در امتداد استان‌های شمالی این کشور قرار دارد. در پاسخ به این سوال که دیوار چین چند کیلومتر است باید بگوییم که این دیوار حدود ۲۱ هزار کیلومتر طول دارد و همانطور که گفته شد، بخش عمده‌ای از دیوار چین پس از بازسازی در شمال شهر پکن پایتخت چین واقع شده است.

در واقع، دیوار چین از استان‌های لیائونینگ، هبئی، تیانجین، پکن، مغولستان داخلی و شانشی، شاآنشی، نینگ‌شیا و گانسو و منطقه خودمختار در شمال چین عبور می‌کند و از آنجایی که به صورت یکدست ساخته نشده و تکمیل آن چندین قرن طول کشیده است، به طور دقیق نمی‌توان طول آن را تخمین زد. همچنین، بخش‌هایی از دیوار چین در بیابان‌های چین (بیابان گوبی) در Yang Kuan است که در گذر زمان از بین رفته و یا بر اثر فرسایش ناپدید شده است.

به دلیل همین طولانی بودن دیوار چین، اکثر گردشگران تنها یک یا چند بخش از دیوار بزرگ را می‌پیمایند؛ اما جالب است بدانید که بوده و هستند کسانی که تمام طول دیوار بزرگ چین را طی کرده‌اند؛ مثلا ویلیام گیل از ایالات متحده، دونگ یائوهویی و لیو یوتیان از چین و ویلیام لیندسی از بریتانیا.

ویژگی‌های دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ چین یک سازه تاریخی عظیم و پیچیده با ویژگی‌های منحصر به فرد است که در ادامه به برخی از ویژگی‌های اصلی آن نظیر عرض و ارتفاع دیوار چین، ضخامت دیوار چین و جنس مصالح دیوار چین می‌پردازیم.

عرض و ارتفاع دیوار چین

ارتفاع دیوار چین چیزی در حدود ۸ متر است؛ البته، این دیوار به دلیل طولانی بودن و نیاز به عبور از نقاط پست و مرتفع در برخی نقاط ارتفاع بلند‌تر یا ارتفاع کوتاه‌تری دارد.

همچنین، عرض دیوار چین نیز به دلیل وجود برجک‌ها و گذرگاه‌ها، در برخی نقاط بیشتر از دیگر نقاط دیوار است. اما به طور کلی، پژوهشگران عرض دیوار چین را در حدود 4 تا 5 متر در کم‌ترین حالت و 10 متر در بیشترین حالت تخمین زده‌اند.

ضخامت دیوار چین

ضخامت دیوار چین در قسمت‌های مختلف متفاوت است، اما به طور کلی این ضخامت حدودا بین 4 تا 8 متر ارزیابی می‌شود. در بخش‌هایی که دیوار با آجر ساخته شده، ضخامت آن در حدود 4 تا 5 متر است اما در برخی نقاط که نیاز به مقاومت بیشتری بوده، ضخامت دیوار بیشتر از حد معمول در نظر گرفته شده است. همچنین، ضخامت قسمت‌هایی از دیوار که از خاک ساخته شده، به منظور استحکام و پایداری بهتر، بیشتر است.

جنس مصالح دیوار چین

مصالح به کار رفته در ساخت دیوار چین در برخی از قسمت‌های جنوبی ایالت چی، سنگ‌های رودخانه، خاک و گل بوده است. به طور کلی، بیشتر قسمت‌های دیوار چین کنونی که از آن دیوار بزرگ باقی مانده‌ و بازسازی شده با استفاده از آجر، بلوک‌ و سنگ‌های تراش‌خورده ساخته شده‌اند. همچنین، برای نگهداری و حفظ آجرها نیز ملات آهک در دیوار به‌کار رفته است.

حقایق ترسناک و عجایب دیوار چین

حقایق ترسناک دیوار چین، افسانه‌ها و عجایب دیوار چین از مهم‌ترین نکاتی هستند که گردشگران را به دیدن این جاذبه توریستی دعوت می‌کنند. البته عجایب چین، صرفا به عجایب این دیوار افسانه‌ای محدود نمی‌شود. در این بخش به برخی از مهم‌ترین عجایب دیوار چین پرداخته‌ایم:

دیوار چین؛ بزرگترین قبرستان جهان

یکی از مهم‌ترین حقایق ترسناک دیوار چین این است که گفته می‌شود در طول ساخت این دیوار، صدها هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند. بسیاری از این کارگران به دلیل شرایط سخت‌کاری، گرسنگی، بیماری و حوادث مختلف جان باخته‌اند.

بر اساس برخی روایت‌ها، اجساد این کارگران درون دیوار دفن شده است؛ به همین دلیل برخی، دیوار چین را بزرگترین قبرستان جهان می‌نامند.

دیوار چین؛ افسانه بانو منگ و داستان عشق او به همسرش

حقایق و افسانه‌های زیادی درباره دیوار چین و مراحل ساخت این دیوار بازگو شده است که معروف‌ترین آن افسانه زنی به نام منگ است که همسر وی از جمله کارگران مشغول در پروژه ساخت دیوار چین بوده و در حین ساخت دیوار چین و بر اثر تخریب دیوار بین سنگ‌های آن مفقود و کشته شده است.

به گفته افراد محلی پس از این حادثه، منگ کنار دیوار رفته و آنقدر برای از دست دادن همسرش گریه کرده که بخشی از دیوار فرو ریخته است و منگ با مشاهده استخوان‌های همسرش آن‌ها را دفن می‌کند!

دیوار چین از فضا (ماه)

مشاهده دیوار چین از فضا

یکی از عجایب دیوار چین، یا بهتر است بگوییم از شایعات معروف درباره دیوار چین، این است که امکان دیدن دیوار چین از فضا (ماه) وجود دارد! اما باید بدانید که این ادعای نادرستی است. در واقع، دیوار چین از مدار پایینی زمین با چشم غیرمسلح به سختی دیده می‌شود و این دیدگاه که بتوان آن را از فضا یا ماه مشاهده کرد کاملا نادرست است.

جاهای دیدنی دیوار چین

اگر می‌خواهید از دیوار چین دیدن کنید،‌ باید لیستی از مهم‌ترین نقاط دیدنی آن داشته باشید تا هنگام ملاقات با این شاهکار مهندسی جهان، گردش در این نقاط را از دست ندهید؛ اگرچه به دلیل طولانی بودن این دیوار و پراکندگی جاذبه‌های آن، احتمال اینکه بتوانید در همه جاهای دیدنی دیوار چین بگردید، خیلی کم است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین جاهای دیدنی دیوار چین اشاره می‌کنیم.

شانهایگوان (Shanhaiguan)

شانهایگوان

شانهایگوان (Shanhaiguan) به دیوار بزرگ یا سراژدها معروف است و نقطه‌ای است که دیوار چین به سرانجام می‌رسد و به شکل عجیبی داخل دریای بوهای می‌رود. با وجود اینکه بخشی از این دیوار بر اثر موج دریا فروریخته اما مجدد بازسازی شد و بازدیدکنندگان می‌توانند از آن دیدن کنند.

هوانگیاگوان (Huangyaguan)

هوانگیاگوان

بخش بزرگی از دیوار چین هوانگیاگوان (Huangyaguan) است که بین منظره خیره‌کننده‌ای از کوه‌ها و دره‌ها قرار گرفته و تا 40 کیلومتر امتداد دارد. دیوار هوانگیاگوان از دیوار چین دارای برج‌ها و دروازه‌های آبی است. بازدیدکنندگان همه ساله در ماه می برای شرکت در ماراتن به این منطقه می‌روند.

جویونگ وان (Juyongguan) دیوار چین

جویونگ وان

یکی از سه بخش بزرگ دیوار چین، جویونگ وان (Juyongguan) دیوار چین است که در نزدیک‌ترین نقطه به پکن واقع شده و یکی از چشمگیرترین قلعه‌های چین در آن قرار دارد. این بخش، به دلیل نزدیکی به پکن و امکانات خوب، برای بازدیدکنندگان مناسب است. مقبره دینگلینگ از امپراتوری سلسله مینگ نیز در این منطقه قرار دارد که موزه و کاخ زیرزمینی آن، مورد بازدید بسیاری از گردشگران قرار می‌گیرد.

گوبیگو (Gubeikou)

گوبیگو

گوبیگو (Gubeikou) در فاصله دو ساعتی از پکن واقع شده و از بکرترین بخش‌های دیوار بزرگ چین است که کم‌ترین بازسازی در آن صورت گرفته است. گوبیگو به عنوان گذرگاه عبوری به پکن شکل گرفته بوده و شاهد بیش از 130 حمله بوده است. از جمله مهم‌ترین جاهای دیدنی گوبیگو می‌توان به برج جنرال و برج 24 چشم اشاره کرد.

این بخش دارای مسیرهای چالش‌برانگیز برای پیاده‌روی است و به علاقه‌مندان به تاریخ و طبیعت پیشنهاد می‌شود.

سیماتای

سیماتای

سیماتای (Simatai) نمونه‌ای از جاذبه‌های تاریخی و بخش‌های ویران‌شده دیوار چین است. سیماتای تنها ۲ ساعت با ماشین از شهر پکن فاصله دارد. سیماتای به عنوان یکی از بخش‌های خلوت دیوار چین شناخته می‌شود و به دلیل ترکیب بخش‌های بازسازی‌شده و قدیمی، تجربه‌ای منحصربه‌فرد ارائه می‌دهد. همچنین امکان بازدید شبانه از آن نیز فراهم شده است.

هوانگ هواچنگ (Huanghuacheng) دیوار چین

هوانگ هواچنگ

هوانگ هواچنگ (Huanghuacheng) یکی دیگر از از محبوب‌ترین و زیباترین مکان‌های دیدنی دیوار چین است که به خاطر حضور در کنار دریاچه دیوار معروف شده. هوانگ هواچنگ یکی از بهترین مناطق برای پیاده‌روی افرادی است که عاشق طبیعت‌گردی هستند.

قایق‌سواری، کایاک‌سواری، پیاده‌روی در مناطق مختلف سرسبز دیوار یا خارج از آن، محبوب‌ترین فعالیت‌هایی است که در بخش هوانگ هواچنگ می‌توانید انجام دهید. همچنین، به دلیل دورتر بودن از پکن و کمتر شناخته‌شده بودن، این نقطه مناسب کسانی است که به دنبال تجربه‌ای متفاوت و خلوت‌تر هستند.

جیانکو دیوار چین

جیانکو

جیانکو (jiankou) در 70 کیلومتری پکن واقع شده و به دلیل مسیرهای ناهموار و بخش‌های تخریب‌شده‌اش، مورد علاقه کوهنوردان و ماجراجویان است. همچنین از نقاط خطرناک و هیجان‌انگیز تر دیوار بزرگ چین به شمار می‌رود. به دلیل سیب دار بودن این بخش دیوار می‌توان مناظر بکر و نفس گیری را مشاهده کرد.

بادالینگ

منطقه بادالینگ (Badaling) یکی از محبوب‌ترین و مناسبت‌ترین مناطق دیوار چین برای بازدیدکنندگان است. به دلیل فاصله کوتاه این منطقه از شهر پکن، می‌توان بادالینگ را از شلوغ ترین مناطق دیوار بزرگ چین دانست. این بخش،‌ شامل ۱۶ برج دیده‌بانی می‌شود. این منطقه به خوبی بازسازی شده و دارای امکانات گردشگری کامل مانند تله‌کابین، فروشگاه‌ها و رستوران‌ها است.

جین شانلینگ

منطقه جین شانلینگ (Jinshanling) در 130 کیلومتری پکن در استان هبی قرار دارد. این منطقه با طول ۱۰ کیلومتر دارای ۶۷ برج دیدبانی است که ‌به عنوان یک سیستم دفاعی در برابر رقبای چین، هدف ساخت دیوار را به خوبی نشان می‌دهد. جین شانلینگ به دلیل طول زیاد مسیر پیاده‌روی و مناظر خیره‌کننده‌اش یکی از محبوب‌ترین بخش‌ها برای پیاده‌روی‌های طولانی محسوب می‌شود. از سوی دیگر، حکاکی‌هایی رو آجرهای دیوار بین برج‌ها انجام شده که زمان و تاریخ ساخت دیوار و سازندگان آن را به نمایش می‌گذارد.

موتیانو (Mutianyu) دیوار چین

موتیانو

بخش موتیانو (Mutianyu) با طول ۲ کیلومتر در منطقه هوایرو (Huairou) قرار دارد که در طول تاریخ بازسازی بسیاری روی آن انجام شده است. این دیوار شامل ۲۳ برج دیده‌بانی است و با داشتن شیب زیاد، مناظر خیره‌کننده‌ای از بیابان چین را به نمایش می‌گذارد.

بهترین زمان بازدید از دیوار چین

بهترین زمان به منظور بازدید از دیوار چین، فصل بهار و ماه‌های آوریل تا می (فروردین و اردیبهشت) است. در فصل پاییز نیز می‌توان در ماه‌های سپتامبر تا نوامبر (شهریور تا آبان) از مناظر اطراف دیوار چین لذت برد. در فصل بهار، دمای هوا ملایم است و این فصل برای پیاده‌روی و بازدید از دیوار بسیار مناسب است.

در تابستان گرمای هوا در این منطقه شدت می‌گیرد و بخاطر وجود بازدیدکنندگان زیاد، شاهد تجمع جمعیت خواهید بود. فصل زمستان نیز به دلیل بارش برف و مشکل شدن رفت و آمد از تعداد گردشگران کاسته می‌شود و امکان بازدید از برخی نواحی خاص این منطقه وجود دارد؛ بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم فصل بهار را برای بازدید از دیوار چین در نظر داشته باشید.

بهترین زمان بازدید از دیوار چین

شرایط بازدید از دیوار چین

اما قیمت بلیط دیوار چین چقدر است و ساعات بازدید از این جاذبه شگفت‌انگیز چه زمانی است؟ در این بخش از مطلب، شرایط و نکات کلیدی برای بازدید از دیوار چین را بررسی می‌کنیم.

قیمت بلیط دیوار چین

قیمت بلیط ورودی دیوار چین با توجه به منطقه و نحوه دسترسی متفاوت است. مثلا، قیمت بلیط در مناطق بادالینگ، موتیانیو و سیماتای در حدود ۴۰ یوان (واحد پول چین) است. اما امکان متغیر بودن قیمت در فصل‌های مختلف نیز وجود دارد. به طور مثال، در بادالینگ از اول آوریل تا ۳۱ اکتبر (فروردین تا آبان) به مبلغ ۶٫۱۷ دلار (۴۰ یوان) و از اول نوامبر تا ۳۱ مارس (آذر تا اسفند) به مبلغ ۵٫۴۰ دلار (۳۵ یوان) در نظر گرفته می‌شود.

  • قیمت بلیط دیوار چین در بقیه مناطق به شرح زیر است:
  • قیمت بلیط در جیانکو رایگان در نظر گرفته شده است.
  • قیمت بلیط در جویونگ گوان و هوانگ هواچنگ مبلغی در حدود ۴۰ تا ۴۵ یوان چین است.
  • قیمت بلیط در جین شانلینگ برای بازدید از دیوار چین ۵۵ تا ۶۵ یوان چین است.
  • قیمت بلیط منطقه گوبیکو نیز ۲۵ یوان چین است.
  • قیمت بلیط هوانگ‌هواچنگ نیز ۴۵ یوان چین است.

قیمت بلیط ورودی دیوار چین

ساعات بازدید از دیوار چین

ساعات بازدید از دیوار چین، به منطقه‌ای بستگی دارد که قصد عزیمت از آن به دیوار چین دارید. اما بهتر است در فصول مختلف و پیش از رفتن به سمت این مناطق، مجدد ساعات بازدید را چک کنید.

به طور کلی، ساعات بازدید از دیوار چین در هر کدام از مناطق به شرح زیر است:

  • بادالینگ: در ماه‌های آوریل تا اکتبر (فروردین تا آبان) همه روزه از ساعت 6:30 تا 19:00 و در ماه‌های نوامبر تا مارس (نیمه دوم آبان تا نیمه اول فروردین) از ساعت 7:00 تا 18:00
  • جیانکو: ساعات بازدید آزاد
  • موتیانو: در ماه‌های آوریل تا اکتبر (فروردین تا آبان) همه روزه از ساعت 7:30 تا 18:00 و در ماه‌های نوامبر تا مارس (نیمه دوم آبان تا نیمه اول فروردین) همه روزه از ساعت 8:00 تا 17:00
  • جین‌شانلینگ: در ماه‌های مارس تا نوامبر (اسفند تا آذر) همه روزه از ساعت 8:00 تا 18:00 و در ماه‌های دسامبر تا فوریه (نیمه دوم آذر تا نیمه اول اسفند) همه روزه از ساعت 9:00 تا 16:00
  • سیماتای: در ماه‌های آوریل تا اکتبر (فروردین تا آبان) همه روزه از ساعت 8:00 تا 18:00 و در ماه‌های نوامبر تا مارس (نیمه دوم آبان تا نیمه اول فروردین) نیز همه روزه از ساعت 8:00 تا 17:30

راه‌های دسترسی‌ به دیوار چین

راه‌های دسترسی‌ به دیوار چین

مسیرهای دسترسی زیادی از نقاط گوناگون چین به دیوار چین وجود دارد که در این بخش به برخی از نقاط دسترسی به آن اشاره شده است.

  • دسترسی به دیوار چین از طریق موتیانیو: برای بازدید از دیوار چین می‌توان با پیمودن مسیر 73 کیلومتری از پکن و از طریق موتیانیو، از این دیوار بزرگ دیدن کرد.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق جینشان لینگ: برای بازدید از دیوار چین از طریق جینشان لینگ در فاصله 160 کیلومتری پکن، نیز می‌توان اقدام کرد.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق بادالینگ: بادالینگ در فاصله ۷۲ کیلومتری مرکز پکن قرار دارد و می‌توان از این طریق نیز به دیوار چین دسترسی داشت.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق سیماتای: سیماتای نیز در 150 کیلومتری پکن قرار دارد و می‌توان از این طریق نیز دیوار چین را مشاهده کرد.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق هوانگ هوا چنگ: هوانگ هوا چنگ با فاصله‌ای در حدود 75 کیلومتری پکن یکی از دیگر از نقاط دسترسی دیوار چین است.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق گوبیکو: منطقه گوبیکو در 145 کیلومتری پکن نیز یکی دیگر از راه‌های دسترسی و بازدید از دیوار چین است.
  • دسترسی به دیوار چین از طریق جو یونگ گوان: دسترسی به دیوار چین از طریق جو یونگ‌گوان در فاصله 60 کیلومتری شهر پکن نیز فراهم شده است.

بازدید از دیوار بزرگ چین

دیوار چین؛ رویایی در دل تاریخ و طبیعت

دیوار چین به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جهان به طول بیش از 20000 کیلومتر امتداد دارد. این دیوار عظیم در طول قرن‌ها و برای حفاظت از امپراتوری چین در برابر هجوم اقوام مهاجم شمالی ساخته شده است.

حالا دیوار بزرگ چین نه تنها به عنوان یک اثر باستانی، بلکه به عنوان نمادی از اراده، قدرت و پایداری مردم چین در طول تاریخ مقصد گردشگران بسیاری از سراسر جهان است. شما هم می‌توانید همراه با تور چین بامبو اکوتور از دیوار بزرگ چین دیدن و سفر به چین را برای خود به‌یادماندنی کنید.

سوالات متداول درباره دیوار بزرگ چین

دیوار چین در کدام شهر است؟

بر روی نقشه کشور چین، این دیوار از کوه هوآ در نزدیکی داندونگ تا غرب جیوچوان در استان گانسو امتداد دارد. اما به دلیلی نزدیکی به شهر پکن، اغلب بازدیدکنندگان برای دیدن دیوار چین به شهر پکن سفر می‌کنند.

دیوار چین چند سال ساخته شد؟

ساخت اولیه دیوار بزرگ چین حدود 20 سال طول کشیده است و مدت زمان کلی برای ساخت این دیوار نیز حدود 200 سال تخمین زده می‌شود که به سال 220 قبل از میلاد و زمان امپراتوری چین شی هوانگ بر می‌گردد.

دیوار چین از کجا تا کجاست؟

دیوار بزرگ چین از شرق به غرب این کشور امتداد دارد؛ طبق نقشه امروزی کشور چین، این دیوار از کوه هوآ در نزدیکی داندونگ تا غرب جیوچوان در استان گانسو کشیده شده است. محبوب‌ترین نقاط دیدنی دیوار چین عبارتند از بادالینگ (Badaling)، موتیان یوی (Mutianyu) و جین شان لینگ (Jinshanling). البته قسمت شرقی دیوار چین در شهرهایی همچون شان هائی گوان (Shanhaiguan) و در غرب نیز به شهر جیایوگوان (Jiayuguan) امتداد دارد.

دیوار چین با چه ساخته شد؟

برای ساخت دیوار چین در مکان‌های مختلف از مواد اولیه و مصالح مختلفی استفاده شده است. دیوار اولیه با استفاده از خاک رس ساخته شده بود که با گذر زمان بر اثر فرسایش باد بخش‌هایی از آن از بین رفته و دیواری که امروزه باقی مانده از آجر، بلوک‌ و سنگ‌های تراش‌خورده ساخته شده‌ و برای نگهداری این مصالح نیز از ملات آهک استفاده شده است.

عرض و ارتفاع دیوار چین چقدر است؟

ارتفاع تقریبی دیوار چین در حدود ۸ متر و بلندترین قسمت این دیوار 14 متر از زمین فاصله دارد. عرض دیوار نیز حدود 4 تا 5 متر است.

دیدگاهتان را بنویسید